Bemutatkozásunk

„   Amilyen a ma diákja olyan a holnap felnőttje aki a jövő családapája lesz és a cégek alkalmazottja és vezetője”

  Aki a fiatalokkal foglalkozik az a jövőt formálja és aki ma jelenben hatást gyakorol a fiatalokra az befektet a jövőbe és ez olyan befektetés amelynek hozama több generációra kihat”

 

Én hirdetem az Isten csodás cselekedeteit a jövő nemzedéknek, hogy azok is hirdesék fiaiknak. Hogy Istenbe vessék reménységüket, és el ne feledkezzenek Isten dolgairól, hanem az ő parancsolatait megtartsák” Zsolt 78: 4-8 

 

 

Szolgálatunk Küldetése:

 

iranytü

 

 

Ifjúságépítő munkánkkal a tizenévesek és fiatalok életének formálása és a deviáns viselkedések és szenvedélybetegségek csökkentése és a szülök és tanárok szakemberek segítése munkájuk hatékonyabb ellátásában.

Mindezeket szem előtt tartva, víziónk az, hogy minél több elkötelezett szakembert és önkéntest bejuttassunk az ország általános és középiskoláiba, akik szakmailag és lelkileg felkészítettek, jellemükben pedig alkalmasak az ifjúságépítő tevékenység ellátására. Olyan munkatársakat szeretnénk, akik a felnövekvő nemzedék formázásában elkötelezettek, tevékenységükhöz pedig megfelelő felkészítésben részesültek.

Ifjúság- és családépítő tevékenységünk egy olyan kapcsolatépítésre alapuló oktatási és nevelési program, mely segítséget nyújt az iskolák és diákjaik részére.

A Magyar Pünkösdi Egyház Ifjúság- és Családépítő Szolgálatában dolgozó szakemberek, felkészített önkéntesek szakmailag és lelkileg nyújtanak segítséget tinédzserek, szülők, illetve az iskolában tanító pedagógusok életéhez, munkájához.

 

 

jegtoro hajó

 

Szolgálatunk pedagógiai és életvezetési programmal segíti a tanárok munkáját, az iskolák oktatási-nevelési programját. Az iskolai szolgálatot egyfajta küldetésnek tekintjük: egy olyan életmentő hajó, amely oda megy, ahol baj van. Ott is hatékonyan tud segíteni, ahol legnagyobb a szükség.

Keresztény szakemberek bejuttatása általános és középiskolákban oktatási és nevelési feladatok elvégzésére, amelyek iskolai tantervbe épül vagy csak eseti jellegű előadás sorozatok tartása diákoknak iskolai tevékenység keretében.

Fő célkitűzés a tanítás során a Bibliai és erkölcsi értékrend bemutatása oktatási témákon keresztül. A diákokkal való kapcsolatépítés lehetőségének megteremtése és személyes problémákban tanácsadás szükség esetén lelki gondozás biztosítása. Valamint a helyi gyülekezet programjaiba való bekapcsolása a fiataloknak.

Több szakebert egyre  több iskolába és egyretöbb diákot megnyerni Krisztusnak lakóhelyünkön és a térségünkben és nemzetünkben.

 

 

Plugin creado por AcIDc00L: bundles
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: posicionamiento web