Sajtó tájékoztatót tartottunk Jean Michel Pannierrel

Jean Michel Pannier sajtótájékoztatót tartott 2013.November 6-án Budapesten az MPE székházában.
Tolmács Martini Zsolt és Cartoletti Nórbert MPE media felelöse a képen.
Pataky Albert az MPE elnöke köszönti a sajtó munkatársait.

Pataky Albert az MPE elnöke köszönti a sajtó munkatársait.

Sajtótájékoztatóval egybe kötött könyvbemutatót tartott A MPE Ifjúság-és Családépítő Szolgálat amelyen Jean Michel Pannier válaszolt a sajtó  munkatársai kérdéseire. A sajtótájékoztatón jelen voltak MTV munkatársai valamint  az Evangélikus média munkatársai, valamint rádiók és újságok szerkesztői. Jean Michelnek aki könyvéről és életéről beszélt. A sajtótájékoztató után lehetőség volt személyes beszélgetésre és a könyvének dedikálására is. A sajtó tájékoztatón részt vett MPE elnöke Pataky Albert és a Média Bizottság vezetője Cartoletti Nórbert és a tolmácsolásban segített Martini Zsolt.

A sajtó tájékoztató után az elhangzott riport számos médiában hallható volt. A MTV 2013. december 22-i műsorában a sokszínű vallás című műsorban is hallható volt az interjú. Valamint a 2014 Január 6-i Kossuth Rádióban a Pünkösdi Közösség félórájában is hallható volt a nem hétköznapi élettörténet.

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Plugin creado por AcIDc00L: noticias juegos
Plugin Modo Mantenimiento patrocinado por: seo valencia