Magyar Pünkösdi Egyház
Ifjúság- és Családépítő Szolgálat

Magyar Pünkösdi Egyház
Ifjúság- és Családépítő Szolgálat

Udvarhelyi Attila, igazgató

2019. március 30. | referencia

2019. március 30. | referencia

Tisztelt Pataky Albert Elnök Úr!

A soltvadkerti Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola igazgatójaként tájékoztatom arról, hogy Jánosi Ferenc közreműködésével immár több éve, s évente több alkalommal tartunk tanulóink számára közösséget és egyéniséget erősítő, építő programokat.

A közvetlen találkozások, beszélgetések mellett az egész iskolát megmozgató darts és floorball örömteli játékokkal – HC Kiskörös és Gyöztes Kör egyesületek támogatásával – erősítettük, hogy az iskolai élet is lehet vidám, feszélyezettség nélküli.

Ferenc révén kapcsolatba kerültünk Leevi Ahopeltoval, az E-Compass igazgatójával, aki már három alkalommal is meglátogatta intézményünket, s előadóként is találkozott diákjainkkal.

Legutóbbi előadásában a Finn sziszú is az egyik témája volt, illetve hogyan lehetünk jégtörő hajók mások számára, amikor bajban vannak. Ezek a találkozók nagyon hasznosak, hisz különlegességük révén sokat segít gyermekeink világlátásának szélesítésében, gondolkodásuk, szemléletmódjuk megfelelő formálásában. Leevinek a finn oktatásban, nevelésben szerzett tapasztalatai nekünk, pedagógusoknak is érdekesek, így ezek az együttlétek a szakmai tapasztalatcsere céljait is jól szolgálják.

Élményeink révén más iskolák számára is szívesen ajánljuk ezeket a programokat!

Udvarhelyi Attila, igazgató
Kossuth Lajos Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Soltvadkert, 2019. február 19.

Share This